HTC One Mini Hakkında Her Şey 2

Tasarım

HTC'nin One modeli gibi yekpare alüminyum bir tasarıma sahip olan One Mini, klas ve zarif görünüme sahip. Şık görüşünün yanı sıra 4.3 inçlikekranıyla küçülen One Mini, sadece 122 gram ağırlığıyla dikkat çekiyor.
Cihazın ölçülerine bakacak olduğumuzda 132 x 63.2 x 9.25mmseviyesinde olduğunu görüyoruz. Cihazın en kalın noktası 9.25mmseviyesinde. Fakat yanlara doğru incelen yapısı sayesinde kalınlıktan şikayet etmiyorsunuz.
HTC One Mini gümüş ve siyah rengiyle beraber One'a karşı yanyana
Batarya
HTC One gibi bataryası tümleşik olan One Mini'de, 1800 mAhbüyüklüğünde bir batarya görev yapıyor. 1800 mAh batarya nasıl bir güç diye hatırlayacak olursak, ilk çıkan HTC One X modelinin benzer seviyede bataryaya sahip olduğunu hatırlatmak isteriz. Yani bu batarya, az güç tüketen Snapdragon 400 işlemcili bu cihaza, yeterli gelecek gibi duruyor.
HTC'nin verdiği batarya değerleri ise başarılı. 3G teknolojisiyle 13.2 saatkonuşma süresi sunan One Mini, 3G'de 692 saat bekleme süresine sahip.
Bağlantılar
Wireless a/b/g/nDLNAHotSpotGPS / GlonassLTE + 3G,  aptXdestekli Bluetooth 4.0 gibi bağlantılara sahip olan One Mini, modern bağlantı özelliklerine sahip.
Özelliklerin arasında kızılötesi portu ve NFC'nin olmadığını gördük. Fakat şimdilik o özellikler vurgulanmamış olabilir. Cihazı incelediğimizde Türkiye'de satılan sürümde bu özelliklerin olup olmadığına bakacağız.
Alınabilirlik
HTC One gibi siyah ve gümüş renk seçeneklerine sahip olacak olan One MiniAğustos ayında satışa sunulacak. Avrupa pazarında 449 Euro'luk fiyata sahip olan One MiniOne'a göre yaklaşık 100 Euro daha uygun bir fiyata sahip olacak. Modelin ülkemizde de global pazarla aynı anda satışa sunulması bekleniyor.
1     2     3     4

No Response to "HTC One Mini Hakkında Her Şey 2"

 

+ GOOGLE