Ucuz Fiyatli İphone: Yeni Trident W-T3 Çift Simkart + Tv + Wi-Fi

Ucuz Fiyatli İphone: Yeni Trident W-T3 Çift Simkart + Tv + Wi-Fi

(300 TL-330 TL)

Ürün Özellikleri :
Renk Siyah
Çift Hatlı ? Var ( Tek İşlemcili )
Genel Özellikleri
Boyutlar 115.5 * 62.5 * 13 mm
Ağırlık 95 gr
Şebeke 850/900/1800/1900
Ajanda ? Var
Alarm Var
Titreşim ? Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteği Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri ? Var
Ses Kayıt ? Yok
Sesli Arama Yok
Ortam Sesleri Kayıt ? Var
Kronometre Var
Bas Konuş ? Yok
İşletim Sistemi Standart
Zil Tipi Polifonik , MP3
Telefon Tipi Bar Tipi
Güç Özellikleri
Pil Türü Li-Ion
Pil Gücü 1050 mAh
Bağlantı Özellikleri
Bluetooth ? Var
Wi-Fi. ? 802.11 b/g
Bağlantı Özellikleri
Dahili Modem Yok
GPRS ? Class 10
GPS ? Yok
Assisted GPS ? Yok
EDGE ? Yok
3G ? Yok
Bağlantı Özellikleri
Push E-mail Yok
E-mail Desteği Yok
WAP ? Versiyon 2.0
Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
PC Senkronizasyonu ? Var
Kamera Özellikleri
Görüntülü Konuşma Yok
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü ? 2.0 Megapixel
Kamera Zoom 4x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Yok
Eğlence
MP3 Çalma Var
TV Özelliği ? Var ( Analog )
Radyo Var
MMS Var
Oyun Var
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası Var
Telefon Rehberi Hafızası Var
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
Diğer
Paket İçeriği 2 Adet Batarya, Sarj Cihazı ve USB Kablo, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi, Kulaklık, Şeffaf Telefon Koruma Kılıfı
Açıklama

• Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.

• Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.

• Genel Özellikleri
    Klavye Yok
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay) 24
    Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    Yurtdışına Satış Yok
    Stok Kodu TELCEPTRIDEWT3-S
    Mağazaya Eklenme 11.02.2010

9 Response to "Ucuz Fiyatli İphone: Yeni Trident W-T3 Çift Simkart + Tv + Wi-Fi"

.
    gravatar
    zeynep Says....

Telefonun dokunmatiği güzel.Herhangi bir sorun yaşamazsın.Kalemi yok ama elinde rahat kullanabilirsin istersen kalemlede kullanabilirsin orası sana kalmış.Telefonun görüntüsü çok hoş.%99 iphone görünüşü.Java'yı destekliyor.Bir sürü jar , jad uzantılı program var istediğiniz kurabilirsin telefona.Şarjı eğer sürekli elinde olursa 1 gün'e yakın.Normal kullanırsan 2 gün vs. giidiyor.Kamerası pek iç açıcı değil.Yani çok iyi değil çok kötüde değil.Wifi özelliği vs. sorunsuz çalışıyor.Ben alalı 1 ay oldu nerdeyse sorun yaşamadım güzel telefon.

Tek kötülüğü bana göre ekranı güneşe çıkınca pek görünmüyor birde kamerası müthiş değil onun dışında özellikleri iyi.Zaten telefonun görüşüne hasta olupta aldımTrident w-t3. Tavsiye ederim.

.
    gravatar
    memet42 Says....

Trident wt3 hakkında duyduklarım!arkadasım kullanıyor ve bunları soyluyor;
    - Kamerası yok diyelim yani saymıyorum kesinlikle berbat
    - TV tatminkar idare eder iyi çeken yerlerde güzel
    -Wifi çekim gücü çok az nokia 5800 on tane bağlantı bulurken bu bir tane görüyor ayrıca diğeri %100 çekerken bu modemin dibinde bile sinyal gücü zayıf diyor
    - Wap'a bağlanamadım ayarlarım yapılı olmasına rağmen giremedim bilmiyorum hata bendemi teldemi
    - Radyo kötü
    - Video Oynatma kötü ekran çözünürlüğü düşük aydınlatma yetersiz filim izleyim dersen 3gp bulanık gösteriyor mp4 ve flv ler ise kasıyor takılıyor
    - Mp3 iyi kulaklıkla ses iyi çıkıyor ekolayzır ayarlarınıda yaparsanız tatmib edici

Kısacası ucuz gibi görünsede 330 lira bile bu telefona fazla çünkü vaad ettiği özelliklerin çoğu doğru düzgün çalışmıyor sadece tv ve mp3 player içinsew bu fiyat fazla 150 tl olsa alır dersin bu fiyata wifili el aldım diye ama 330 fazla

.
    gravatar
    Adsız Says....

1. Telefonun 4.günü olmasına rağmen mesajlara girmemeye başladı...
    2. dokunmatik saçmaladı...ve çalışmamaya başladı...

Neyse bunları geçtim direk elden telefonu servise götürdüm sonuç? değişen bişey olmadı...şuan ordan geliyorum yine ve evet telefonum 1 aylığına onlara geri verildi şuan...ama 15 gün içinde eğer telefon bana dönmesse yasal işlem başlatıp tüm hakkımı söke söke alacağım şu trident firmasından...

Yasada Şu var arkadaşlar bilginiz olsun:
    Garantili olan bir ürün sizin elinizde olmayan sebeblerden dolayı Geri verilmişse ve 15 gün içinde size geri iyade edilmemişse ürünün yenisini veya parasını geri alma hakkınız vardır...
    Eğer bunu kabul etmeyen bir şirket varsa yasal işlem başlatılıp tazminat davası açılabilir...

Uzun Lafın Kısası:
    Şimdi diyorumda ben uzun seneler N73 ve n95 kullandım hiç 1 kere bile sorun yaşamadım...hemen akabinde kıbrısta iphone kullanıyordum...Anladım neden çin malından uzak durun diyorlar...Ama beni bu hale yine türkiye yasaları getirdi...Aptallığımdan arkadaşıma gidip başka telefon kayıt ettirdiğim için şuan kendi telefonumu kullanamıyorum...

Ben bu yazıyı yazarken kimsenin fikrinin değişmesi için demiyorum...sadece içimi dökmek için söylüyorum ve şuan telefonsuzum...kimse bana ulaşamıyor...Evi arıyorlar ucuna...ama okulda oldum saatler ev telefonuda cevap vermiyor kaldım ortada...

.
    gravatar
    trident sakın almayın Says....

ben bır ay once arkadasla trident aldık ben wt9 arkadasta wt1 aldı benım telefon yanı wt9 ıkı gun sonra bozuldu ekran gıttı yerıne wt11 aldım ve ınanın arkadasında benımde alarm sorununumuz var sorun degıl aslında bozukkkkkkkkkkkkk o kadar pısmanımkı aldıgıma buda yetmıyormus gıbı aldıgımız ver hıc ılgılenmedı ve bu telefonları cok ıyı dedı aldıgımız yer dogubankta trıdent bayısıydı bozuk oldugunu soyledıgım halde benı ılgılendırmez dedı yazıklar olsun

.
    gravatar
    CebeindiR Says....

Aldığın yere niye gidiyorsun. Gönder garantiye adresi yazar garanti belgeinde(tabi garantili aldıysan) Trident servis bakımından çok iyidir, telefonu yapamazsa aynen yenisini yollar. Ama anladığım kadarı ile sen kötü satıcıya denk geldin.

Geçmiş olsun.

.
    gravatar
    alio Says....

garantısı yok heralde ondan aldıgı yere gıtmıstır

.
    gravatar
    edwarcullen:) Says....

bnde almayı düşünüyorm ama tavsiye eder msnz nası bi telefon??

+ GOOGLE