Nexus One: Google cep ne kadar tuzlu olacak?

Google'ın kendi cebi Nexus One ile ilgili son soru da cevabını buldu: İşte beklenen cebin fiyatı...

İddialara göre Google cep telefonu Nexus One'un 5 Ocak 2010'da ABD'de yaklaşık 530 Dolara sözleşmesiz olarak satışa sunulacak. Cihazın mevcut bir Google hesabı üzerinden sipariş edilebileceği söyleniyor. Muhtemelen telefon ABD dışındaki yerlerden de sipariş edilebilecek. Gizmodo.com haberi, sızan bazı bilgileri baz alarak bildiriyor.
Sitenin edindiği bilgilere göre cep telefonu 2 senelik sözleşme ile (T-Mobile) 180 Dolar karşılığında satın alınabilecek. Şayet bu alternatif seçilirse Nexus One'un aylık maliyeti 39 Dolardan (temel paket) 79 Dolara kadar çıkabiliyor. 79 Dolarlık paket karşılığında SMS ve web gezintileri de dahil oluyor. İddialara göre cihaz Google Phone olarak değil, Nexus One ismiyle satışa sunulacak. Dedikodular haklı çıkabilir; zira Google 5 Ocakta bir basın konferansında Android konusu hakkında yeni bilgiler açıklayacağını bildirdi.

Medyada çıkan bazı haberlere göre ilk Google cep telefonu 3,7 inç OLED dokunmatik ekran (854x 480 piksel), HSDPA, WLAN ve 5 Megapiksel kamera sunuyor. Bunun dışında Nexus One, Android 2.1 işletim sistemiyle beraber çalışıyor. Techcrunch.com'a göre cihaz 1 GHz Snapdragon işlemciyle çalışacak ve belleği microSD kartlar ile genişletilebilecek.


Ocak başında geliyor mu?

Nexus One 5 Ocaktan itibaren Google'ın web sitesi üzerinden sözleşmesiz ve SIM kilitsiz olarak dünya çapında 199 Dolar satışa sunulabilir. Bazı dedikodulara göre Nexus One, Las Vegas'taki CES etkinliğinde (7 - 10 Ocak) tanıtılacak.

No Response to "Nexus One: Google cep ne kadar tuzlu olacak?"

 

+ GOOGLE