N8, USB On-The-Go ile çok sağlam geliyor

Hatırlarsanız Haziran ayı başlarında sizlere N8'in USB On-The-Go özelliğinden bahsetmiş ve çok işe yarayacağının altını çizmiş idik.

İlgili haberimizden bir alıntı yapalım ;

Olay şu ki, Nokia'nın yeni amiral gemisinin "USB On-The-Go" olarak isimlendirilen bir özelliği sayesinde, telefon sahipleri, USB çıkışına sahip flaş sürücülerine direkt olarak telefonlarından erişebilecekler. Kutu içeriğine dahil olacak microUSB'den USB'ye bağlantı kablosu sayesinde böylece taşınabilir disklerimizde sakladığımız tüm verilere bilgisayara gerek duymadan telefonumuzdan ulaşabileceğiz. Ve dahi bu yolculuğu sadece flaş diskimizden telefonuma değil, bir başka telefondan N8'imize yönelik de gerçekleştirebileceğiz.

Bu güzel özelliğin , henüz kaç GB bellek kapasitesini desteklediğini tam olarak bilmiyoruz.Hâl böyle iken bir kaç macera sever Alman arkadaşımız 250 GB kapasitedeki bir 2.5-inç'lik taşınabilir diski , N8'e USB On-The-Go özelliği ile bağlamaya çalışmışlar.Nitekim başarılı da olmuşlar

n8_harddisksovu

250 GB'lık diskin N8'de görüntüsü

Anlaşılan Anssi Vanjoki'nin dediği gibi N8 bizi kabiliyetleri ile oldukça şaşırtacak.

*********

n8_tv_out

Bu arada hazır N8 demiş iken, Cellularemagazine.it sitesi modelin TV Çıkış özelliği de dahil olmak üzere bir kaç kabiliyetinden bahsedilen bir video yayımlamış.720p çözünürlükte izleyebileceğiniz videoyu Youtube üzerinden görüntülemek isteyen okurlarımızı ise buraya alalım.

No Response to "N8, USB On-The-Go ile çok sağlam geliyor"

 

GÜNÜN ENÇOK OKUNANLARI

Popüler Yayınlar

+ GOOGLE