İşte Nokia N8'in diğer bazı marifetleri: Müzikçalar, HDMI vs…

Nokia N8'in diğer bazı marifetleri daha yayımlandı. Bir göz gezdirin bakalım, bunları da beğenecek misiniz

nokia-n8

Birazdan izleyebileceğiniz videoda, N8'in müzikçalarına ve HDMI özelliklerine değinilmiş. İngilizce bilmeyenler için kısa bir özet geçelim:

Müzikçalar başlığı altında vurgulayabileceğimiz en önemli detay, hem yatay hem de dikey modun eklenimi. Üstelik N8'in hızlandırıcısı sağolsun bu geçişleri kesinlikle kusursuz biçimde yapabiliyor. Bu özellik, telefonu normalde cebimizde taşırken müzik listesine geri dönüş yapmamız için çıkartıp da ekranı açtığımızda bizleri sinir bozucu bir bekleyişten kurtaracak. Bunun yanısıra liste seçenekleri alabildiğine geniş tutulmuş. Keza dokunmatik ekran gayet kaygan, listeyi parmağımızla kolaycacık yukarı aşağıya itebiliyoruz. Maalesef videoda müzik çalmadığı için ses kalitesinden bahsetmemiz imkansız. Nokia'nın diğer modellerinden hareketle ses yüksekliği bakımından herhangi bir sıkıntı yaratmayacağı muhakkak fakat bakalım ses kalitesi iPhone'a yetişebilmiş mi, asıl merak ettiğimiz tam olarak bu.

Ve gelelim HDMI olayına:

İşlem gayet basit. HD destekli televizyomuzun ile N8 arasında kablo aracılığıyla (kablo kutu içeriğine dahil olacak bu arada) yaptığımız bağlantı ertesinde telefonumuzdaki içerik direkt olarak TV'mizde karşımıza çıkıyor. Fakat daha önemlisi bu etkileşimin kablosuz biçimde de yapılabilecek olması. Çünkü N8, bizlerin -örneğin klavye gibi- Bluetooth aksesuarları üzerinden de HDTV'mize yansıtılabilecek içeriği kontrol etmemize olanak sağlıyor.

Evet, şimdilik belirtebileceğimiz yenilikler bu ikisinden ibaret. Videomuz burada.

Bu arada N8 ile ilgili ilginizi çekebilecek diğer bazı haberlere de aşağıdaki haberimiz üzerinden erişebilirsiniz:

No Response to "İşte Nokia N8'in diğer bazı marifetleri: Müzikçalar, HDMI vs…"

 

+ GOOGLE