iOS ve Android için Uzak Masaüstü

Dün Windows 8.1'in dağıtımına başlayan Microsoft, iOS ve Android için uzak masaüstü uygulamasını duyurdu. Mobil cihazlardan Windows PC'lere erişim sağlayan uygulama ücretsiz sunuluyor.

Merakla beklenen Windows 8.1 sürümünün dağıtımına dün başlayan Microsoft, iOS ve Android cihazlar için "Microsoft Remote Control" uygulamasını duyurdu. Uygulama sayesinde iPhone, iPad ve Android cihazlardan uzak Windows PC'lere erişilebiliyor.
Merakla beklenen Windows 8.1 sürümünün dağıtımına dün başlayan Microsoft, iOS ve Android cihazlar için "Microsoft Remote Control" uygulamasını duyurdu. Uygulama sayesinde iPhone, iPad  ve Android cihazlardan uzak Windows  PC'lere erişilebiliyor.
Microsoft Uzak Masaüstü uygulaması Windows üzerinde neredeyse her öğenin kontrolünü sağlıyor. Tüm Windows parmak hareketlerinin desteklendiği dokunmatik arayüz sayesinde bilgisayarın kontrolü eksiksizgerçekleştirilebiliyor.
iOS sürümü12,6 MB, Android sürümü 4,4 MB olan uygulamaAppStore ve Google Play'denücretsizolarak indirilebiliyor.
Uzak Masaüstü
Microsoft Uzak Masaüstü uygulaması Windows üzerinde neredeyse her şeyin kontrolünü sağlıyor. Tüm Windows parmak hareketlerinin desteklendiği dokunmatik arayüz sayesinde bilgisayarın kontrolü eksiksizgerçekleştirilebiliyor.
iOS sürümü 12,6 MBAndroid sürümü 4,4 MB olan uygulama App Storeve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

No Response to "iOS ve Android için Uzak Masaüstü"

 

+ GOOGLE