Apple Uygulamaları iOS 7'ye Adapte Oluyor

Apple'ın iOS platformundaki Pages, Keynote, Numbers, iMovie, iPhoto ve GarageBand uygulamalarının iOS 7'nin yeni arayüzü için güncelleneceği açıklandı.

Geçtiğimiz ay yayınlanan iOS 7 ile sistemin arayüzü ve uygulamalarınsimgeleri bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Uygulama geliştiricileri de iOS 7'nin yenilenen arayüzü için App Store'da bulunan uygulamalarını optimize etmek için yeni güncellemeler sunuyordu.
Neredeyse tüm popüler uygulamalar iOS 7'ye adapte olmuşken, Apple'ın App Store'da bulunan Pages, Keynote, Numbers, iPhoto, iMovie veGarageBand uygulamaları maalesef ki iOS 7 için optimize edilmemişti. Bu uygulamaların simgeleri bile eski iOS 6'nın görünümüne sahipti.
Apple, uygulamalarını 22 Ekim tarihinde düzenleyeceği iPad etkinliği sonrası güncelleyeceğinin sinyallerini verdi. iCloud'un Saklama Alanı ve Yedekleme bölümüne giren kullanıcılar, Pages, Keynote, Numbers, iPhoto, iMovie ve GarageBand'ın simgelerinin değiştiğini fark etti.
iOS 7'nin düz tasarımına uygun hale gelen uygulama simgelerinin, yakın bir zamanda gelecek güncelleme ile kullanıcılara sunulacağını tahmin ediyoruz. Ancak bu uygulamaların arayüzlerinde herhangi bir değişiklik olup olmayacağını kestirmek güç.

No Response to "Apple Uygulamaları iOS 7'ye Adapte Oluyor"

 

+ GOOGLE