Nokia'nın Lumia Phablet'tinden İlk Sızıntı!

Nokia'nın bir süredir iddialara konu olan phablet sınıfı akıllı telefonundan ilk sızıntı yayınlandı. Görselde yer alan ön panelin gelecek cihaza ait olduğu iddia ediliyor.

Nokia'nın phablet sınıfına yönelik yeni bir Lumia modeli üzerine çalıştığı uzun bir süredir iddia ediliyor. Bu ayın başlarında gelen son haberler 6 inç ekran büyüklüğüne sahip modelin yıl sonunda piyasaya sürüleceği yönünde.
Buradaki haberimizde ayrıntılarına yer verdiğimiz gelişmeler, Nokia'nın yeni phableti için üst sınıf 4 çekirdekli işlemci ve Full HD ekran desteği sağlayan GDR3 güncellemesini beklediğini gösteriyor.
Bugün internet ortamına düşen bir görsel ise yeni cihazın ilk sızıntısı olma ünvanını kazandı. Fotoğraf, şu ana kadar sadece dedikodulara konu olan Lumia phabletin nasıl görünebileceği hakkında ipuçu veriyor. Phonearena.net sitesi tarafından yayınlanan sızıntının menşei Çin kaynaklı weibo.com sitesi.
Fotoğrafta yer alan ön kapakta, özellikle kenar çerçevelerin inceliği oldukça ilgi çekiyor. Eğer bu ön kapak gerçekse Nokia olabildiğince alanı ekran için ayırmayı başarmış. Yayımlanan görselin gerçek olup olmadığı hakkında bir bilgi bulunmuyor. 

No Response to "Nokia'nın Lumia Phablet'tinden İlk Sızıntı!"

 

+ GOOGLE