HTC den inanilmaz bir telefon HTC HD3

htc_hd3

HTC'nin Windows Phone 7 serisi altında gelecek olan yeni amiral gemisinden ilk görüntüler geldi.

Kaputunun altında adeta bir netbook kadar güce sahip olacak olan konsept formundaki bu canavarın ismi HTC HD3 olacak. Qualcomm'un tam tamına 1.5GHz hızındaki  Snapdragon mobil işlemcisi tarafından güçlendirilecek olan telefonda 1GB RAM yer alacak.
Çift LED flaşla gelecek HD3'ün 8MP'lik HD (720p) kayıt destekli kamerası ve destekleyen ekranlarda Tam HD (1080p) video oynatımını sağlayacak olan HDMI çıkışı da bulunacak.
4.5-inç'lik AMOLED formunda çoklu dokunmatik ekranla gelecek olan HD3'ün ekran çözünürlüğü ise 1280 x 800! (Bu vesileyle küçük bir dipnot düşelim ve bu çözünürlükten hareketle MS'in mobil Win7'de güncellemeye gitme ihtimali olduğunu da aktaralım. Çünkü halihazırda Windows Phone 7 serisi bu düzeyde bir çözünürlüğe destek vermiyor.)
Tabii ki böyle bir cihazdan beklenen Bluetooth, Wi-Fi, GPS, 3G/4G ve benzeri tüm üst seviye bağlantı özelliklere de yer verecek bünyesinde HD3.
htc_hd3_2
1800mAh'lık görece tatminkar bir bataryaya sahip olması beklenen modelin boyutları ise  115mm x 65mm x 10mm olarak sıralanıyor. 10mm'lik kalınlık da bize cihazın ne denli ince bir profile sahip olacağını gösterir nitelikte.
MicroSD yuvası üzerinden hafızanın 32GB'a kadar takviye edilebileceği canavarda, müzikçalar, 3.5mm kulaklık jakı, sosyal ağ siteleri ile bütünleşik yapı ve benzeri diğer tüm detayların da bulunacağını belirtelim.
Ve son olarak da cihazın bu yılın sonlarına doğru çıkmasının öngörüldüğünü aktaralım.
Evet, gerçekten de eğer bu sadece bir akıllı telefonsa, diğerleri ne diye sorası geliyor insanın!

No Response to "HTC den inanilmaz bir telefon HTC HD3"

 

+ GOOGLE