Parçalanabilen Cep telefonu

Bu Cep telefonu Parçalanıyor ve her parça ayrı ayrı çalışabiliyor.

Fujitsu F-04B çift klavyeye, projeksiyona sahip ve dokunmatik bir cep telefonudur. Bir yıl önce prototip olarak sunulan ve CEATEC 2008′de DoCoMo standında sergilenen bu telefon artık resmen duyurulmuştur. Fujitsu Keitai F-04B parçalara ayrılabilen bir telefon ve Roppongi’deki bir basın toplantısında tanıtılmıştır.
Yeni F-04B yeni bir tür Keitai; görüntü ünitesi ve Bluetooth klavye olarak iki parçaya ayrılabilmektedir. Her iki parçada da Lityum Ion batarya mevcuttur. Böylece kullanıcılar ister bu klavyeyi, ister 3.4 inçlik dokunmatik ekran kullanabilmektedir. İsteyen kullanıcılar QWERTY klavyeyi çantalarına atarak ceplerini hafif ve daha az kabarık tutabilir.
Klavye aynı zamanda ayrı bir mikrofon, hoparlör ve gamepad olarak da kullanılabilmektedir. Japon kullanıcıları memnun etmek isteyen iki parçayı Nokia N97 modeline benzer bir şekilde birleştirip kayar klavye olarak kullanma imkanı sunmaktadır.

12.2 Mp kamera ve projeksiyon!
Bu telefonun ilginçlikleri bununla da bitmemekte ve bu telefonun opsiyonel olarak bir de projeksiyonu mevcuttur. 800 mAh pil ile en yüksek parlaklıkta 2 saat dayanan, Texas Instruments Inc’in ikinci nesil DLP Pico çipsetine sahip bu projeksiyon, 854 x 480 çözünürlük desteklemektedir. Kullanıcılar bunu kullanabilmek için klavye ünitesinin yerine projeksiyon ünitesini takıyor ve klavyeyi de uzaktan kumanda olarak kullanmaktadır.
Telefonun kamerası 12.2 MP çözünürlüğe sahiptir. Geniş ekranında çekilen fotoğraflar detaylı bir şekilde görülebilmektedir. Ayrıca yüklü gelen oyunun grafikleri de fena durmuyor. Aynı geniş ekran film izlemek için de bu tür cihazlar arasında oldukça iyi bir boyuta sahiptir.

Fujitsu’dan Keitai her türlü duruma uygun, esnek bir cep telefonu, elbette ne kadar başarılı olduğunu görmek için çeşitli testler yapmak gerektiğini düşünüyoruz.

No Response to "Parçalanabilen Cep telefonu"

 

+ GOOGLE