Günün iOS 7 İpucu

iOS 7'ye dair kolaylıkla uygulanabilir püf noktalarını pratik bir anlatımla ele almaya başlıyoruz. İlk bölümde daha iyi bir oyun deneyimi için Kontrol Merkezi'ni kapatıyoruz.

iOS 7’de düzenli olarak kullanılan ayarlar söz konusu olduğunda Kontrol Merkezi tek kelimeyle harika bir fikir; ancak emin olun başka bir uygulama kullanılırken yanlışlıkla ortaya çıkana kadar...
Bu durumda Kontrol Merkezi yukarı ittirilerek uygulama ekranından uzaklaştırabilmek elbette çok kolay ama sıkıcı bir ara anlamına da geliyor.

Parmak hareketleri ile  tüm ekranı sağdan sola, ya da çeşitli varyasyonlarla kaydırarak kullanılan çok sayıda uygulama var. ÖrneğinFruit Ninja. Aniden ekranın 4'te 3’ünü kaplayan bir ayarlarbölümüyle(Kontrol Merkezi) karşılaşmanın önüne geçmek için yapılması gereken ise çok basit.
Ayarlar > Kontrol Merkezi’ni tıklayın ve “Uygulamalar İçinde Erişim”i kapatın. Telaşlanmayın, iOS cihazınızda Kontrol Merkezi’nden tamamen ayrı kalmıyorsunuz, sadece bir uygulama içinde olduğunuzda Kontrol Merkezi hiç bir şekilde ekrana gelmeyecek; uygulamadan çıktığınızda yine alışık olduğunuz şekilde onu ekrana getirmeniz mümkün.
Şimdi herhangi bir kesinti olmadan uygulamalarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. 

No Response to "Günün iOS 7 İpucu"

 

+ GOOGLE