WeChat Kullanıcıları 100 Milyonu Aştı

Temmuz ayının en çok indirilen mobil uygulamalarından olan WeChat’in Ağustos ayı itibariyle kayıtlı kullanıcı sayısı 100 milyonu aşmış durumda.

Dünyanın önde gelen mobil sosyal iletişim uygulaması WeChat100 milyon kayıtlı kullanıcı hesabı eşiğini aşarak uluslararası alandakipopülerliğini daha da pekiştirdiğini açıkladı.
Büyük ilgi uyandıran WeChat 5.0 güncellemesi ve küresel Lionel Messireklam kampanyası gibi birçok önemli girişim de bu başarıda rol oynadı.
Dünya çapında en çok kullanılan beşinci akıllı telefon uygulaması
Son ay içinde kayıtlı kullanıcı hesabı sayısını ikiye katlayan WeChat, GlobalWebIndex’in araştırma sonuçlarına göre dünya çapında en çokkullanılan 5. akıllı telefon uygulaması olarak belirlenmesinden kısa süre sonra 100 milyon kayıtlı kullanıcı hesabı eşiğine ulaşmış oldu.
En çok indirilen mobil sosyal uygulama
Uluslararası arenaya adım atmasından bu yana Asya’da büyük ilgi görenWeChat, birçok akıllı telefon işletim sistemi platformunda kullanıcıtabanının son dönemde muazzam bir artış kaydettiği Hong Kong,HindistanEndonezya ve Malezya’da çok geçmeden en popüler mobil sosyal uygulama haline geldi.
Bu pazarların yanı sıra dünyanın diğer bölgelerinde de yoğun ilgi görenWeChatTemmuz 2013’te ArjantinBrezilya, İtalyaMeksikaFilipinler,SingapurİspanyaGüney AfrikaTayland ve Türkiye’deki App Store’lar üzerinden en çok indirilen mobil sosyal uygulama oldu.
Ünlüler ve önemli markalar da WeChat ailesinde
Bugüne kadar çok sayıda sanatçı, sporcu, ünlü ve önemli kişi, dostları, aileleri ve hayranları ile daha güçlü bir şekilde bağlanabilmek içinWeChat’e katıldı. NikeKFCPlayStation gibi önemli markalar da, müşterileri ile temas kurabilmek için platformun ‘Resmi Hesaplar’ özelliğinden yararlanıyor. Yeni WeChat 5.güncellemesi ile hayata geçirilen etiket mağazasında çevrimiçi ödeme ve kullanıcı deneyimini zenginleştiren daha birçok iyileştirme sayesinde platform, basit birmesajlaşma uygulamasının çok ötesine geçiyor.

WeChat uygulamasını indir.

No Response to "WeChat Kullanıcıları 100 Milyonu Aştı"

 

+ GOOGLE