iOS 7'den Geri Dönüş Yok!

Cihazlarına iOS 7 yükledikten sonra, bir önceki iOS sürümüne dönmek isteyenler için bugün kötü bir haber geldi. Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde iPhoneiPad ve iPod Touch 5 için yayınlanan iOS 7'yi cihazlarına kuran kullanıcıların büyük bir bölümü yeni iOS'i çok beğense de, bazı kullanıcılar iOS 7'yi pek beğenmemişti.
iOS 7'den bir önceki iOS sürümü olan iOS 6.1.3 ve 6.1.4'e dönmek isteyenler, bugüne kadar cihazlarına uygun olan ipsw dosyaları ile geri dönüş işlemini gerçekleştirebiliyordu.
iTunes üzerinden gerçekleştirilen bu geri dönüş işleminde, ipsw dosyalarıApple'ın serverlarından onaylandıktan sonra iOS 6.1.3/4 cihazlara yüklenebiliyordu.
Cihazlarına iOS 7 yükledikten sonra, bir önceki iOS sürümüne dönmek isteyenler için bugün kötü bir haber geldi.
iOS 7'den geri dönüş yok!
Apple bugün iOS 6 sürümlerini imzalamayı bıraktığını açıkladı. iTunesüzerinden ipsw dosyaları ile iOS 7'den geri dönmek isteyen kullanıcılarartık bu işlemi gerçekleştiremeyecek.
Yazılımı doğrulama aşamasında ipsw dosyaları Apple'a gönderildiği zaman, iOS 6.x.x sürümleri imzalı olmadığı için "downgrade" yani versiyon düşürme işlemi başarısız olacak.
iOS 7 yayınlanan görsellerden ve videolardan izlediğiniz kadarıyla hoşunuza gitmediyse, iOS 6.x.x sürümlerinde kalmanızı tavsiye ediyoruz.

No Response to "iOS 7'den Geri Dönüş Yok!"

 

+ GOOGLE