Volkswagen'den SmileDrive Uygulaması

Alman otomobil devi Volkswagen'in SmileDrive uygulaması Google Play Store'daki yerini aldı. Sürüş keyfini ikiye katlayan uygulamanın detayları haberimizde.

Alman otomobil üreticisi Volkswagensürüş keyfini iki katına çıkartmak içinSmileDrive adlı uygulamasını Android kullanıcılarının beğenisine sundu.
Bluetooth üzerinden araca bağlanan SmileDrive uygulaması; seyahat sırasında gidilecek yolun rotasını, yolculuk zamanını, hava durumunu, gidilecek yere ait resim ve bilgileri sürücülere sunacak.
Bu konum bilgilerini öğrenmenin dışında uygulamayı bir oyuna da çevirebilirsiniz. Gece sürüşleri, uzun mesafeli yolculuklar ve çıkılan tatiller uygulamanın başarı cetveline ekleniyor. Google+ üyeliğinizde arkadaş listenizde ekli kişiler ile topladığınız bu puanlarla yarışabilirsiniz.
Volkswagen marka otomobil sahipleri için uygulamanın bir özelliği daha var. Uygulamayı kullanan iki otomobil yan yana geldiği zaman uygulama sanal bir iletişim sağlamak için diğer sürücü ile otomatik olarak yumruktokuşturuyor. 
Volkswagen SmileDrive uygulamasını Android 4.0 üzerindeki cihazlarınız için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

No Response to "Volkswagen'den SmileDrive Uygulaması"

 

+ GOOGLE