Sony, Honami Mini ile Mini Pazarına Giriyor

Sony'nin önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni amiral gemisi Xperia Honami'ye küçük bir kardeş geliyor. Honami Mini, mini pazarındaki rekabeti baştan sona değiştirecek gibi gözüküyor.


Samsung'un Galaxy S3 Mini modeliyle başlattığı, amiral gemisinin bir - iki boy küçük model kavramına daha sonra HTC de katılmıştı. One Minimodelini duyuran HTC'den sonra, bu furyaya Sony'de katılacak.
Her ne kadar büyük telefonları seven ve satın alan bir kullanıcı kitlesi olsa da, daha küçük boyutlarda telefonları cazip gören kullanıcılar da yok değil. Firmalar bu kullanıcılara da hitap etmek istiyor.
Sony'nin 4 Eylül'de IFA'da duyurması beklenen Xperia Honami'nin, hem kamera hem de donanım özellikleriyle herkesi büyüleyeceği bir gerçek. Peki Honami Mini'nin özellikleri ne olacak?
Sony'nin yeni nesil cihazlarında kullandığı ekran teknolojisi Triluminostabanlı 4.3 inç büyüklüğünde ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde ekranın kullanılacağı söylenen Honami MiniGalaxy S4 Mini ve One Minigibi kırpılmış bir donanımla gelmeyecek.
2.2 GHz hızında çalışan Snapdragon 800 işlemciyi kullanması beklenen cihaz, HD çözünürlük ile Adreno 330 grafik işlemcisinin birleşimiyle performans konusunda en iddialı cihazlardan biri olacak gibi gözüküyor. Tabi şimdilik bu özellikler kesin gibi gözükmüyor ama sızıntılara da kulak vermek gerekiyor.
2 GB RAM16 GB dahii hafıza ve microSD kart desteği, 2400 mAhbatarya, Xperia Honami'deki Sony G Lens'i kullanacak olan Honami Mini, f/2.0 genişliğinde lens, 1/2.3" büyüklüğünde sensörle desteklenen 20.7 Megapiksel kameraya sahip olacak.
İddialara göre Xperia Honami Mini'nin kod adı Ray3. Bakalım bu cihaz ne zaman gerçek olacak. Çünkü böyle bir model gerçekten piyasaya sunulursa, başta iPhone kullanan orta büyüklükte ekran seven pek çok kullanıcının ilgisini çekebilir.

No Response to "Sony, Honami Mini ile Mini Pazarına Giriyor"

 

+ GOOGLE