S4 Active Su Geçirirse, Değişecek

Samsung, ABD'de Galaxy S4 Active kullanıcılarına yeni bir hizmet sundu. Bir kereliğine su geçiren ve arıza çıkartan S4 Active modelleri yenisiyle değiştirilecek.


SamsungGalaxy S4 sürümlerine pek çok yeni model ekledi ve kendineGalaxy S4 ailesi kurdu. Bu modellerin içerisinde suya ve toza karşı dayanıklı IP67 sertifikasına sahip Galaxy S4 Active modeli de bulunuyor.
Samsung'un LTE destekli Galaxy S4 modeliyle benzer teknik özelliklere sahip olan S4 Active, fark olarak Super AMOLED ekran yerine 5 inçlik Full HD Super Clear LCD ekran kullanıyordu. Ayrıca kamera da 13 Megapiksel yerine, 8 Megapiksel çözünürlüğündeydi. Bu kesintileri bir kenara koyacak olursak, Galaxy S4 Active'in en büyük özelliği ise IP67standardı.
Yaklaşık 1 metre derinliğindeki suya, 30 dakika boyunca dayanabilenGalaxy S4 Active, bazı ABD kullanıcılarının şikayetleriyle karşılaştı. Belirtilen süre ve derinliği aşmamasına rağmen, su geçiren ve hasar görenGalaxy S4 Active modelleri mevcut. Bu bazı editörlerin yurt dışındaki tespitlerinde de yer alıyor.
Samsung'un ilk başta bozulan Galaxy S4 Active modellerini garanti dışı saymıştı. Fakat arıza sayıları arttıkça, Samsung'un da önlemi farklılaştı. Üretim sürümlerinde revizyona gittiği düşünülen firma, ABD'de Galaxy S4 Active alanlara ücretsiz olarak 1 kere değiştirme şansı sunacak.
AT&T operatörünün de öncülüğüyle başlayan program, resmi olarak detaylarıyla duyurulmadı ama büyük perakende şirketlerde değişimler başladığı belirtiliyor.
Samsung'un, tüm portların kapatıldığı taktirde su geçirmediğini belirttiğiS4 Active'i alıyosanız, kullanım kılavuzunu okumanızı tavsiye ediyoruz.

No Response to "S4 Active Su Geçirirse, Değişecek"

 

+ GOOGLE