5.9 İnçlik HTC One Max Gözüktü

HTC'nin Snapdragon 800 işlemcili ve 5.9 inçlik ekranlı yeni phableti One Max'e ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel ortaya çıktı. Cihazla ilgili detaylar haberimizde.

HTC, 4.7 inçlik One ve 4.3 inçlik One Mini modelinden sonra, One ailesini genişletmeye devam ediyor. 5.9 inç büyüklüğündeki HTC One Max, firmanın yeni phablet modeli olacak. Cihazla ilgili bilinen bilgilere ek olarak, One Max'in yeni görseli ortaya çıktı.
HTC'nin One ve One Mini'deki tasarımının bire bir büyütülmüş hali olanOne Max, 5.9 inç ekran büyüklüğündeki yapısını, kullanıcılara fazlasıyla hissettirecek.
Donanım kısmına bakacak olduğumuzda, Snapdragon 800 işlemcisine yer verileceği söylenen One MaxAdreno 330 grafik işlemcisi, 2 GB RAM4 Megapiksel çözünürlüğünde Ultrapiksel kamera, optik imaj sabitleme desteği, 16 GB dahili hafıza ve microSD desteği,  3300 mAh batarya gibi özelliklerle gelecek. One Max'in en kalın noktası ise 9.4 mm olacak.
Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve yenilenen Sense 5.5 arayüzünü kullanacağı söylenen HTC One Max, yazılımsal olarak yeniliklerle piyasaya sunulacak. HTC'nin bu yazılımı hızlı bir şekilde One ve One Mini'ye de adapte edeceği düşünülüyor.
Ürünün ne zaman çıkacağı ve hangi fiyat aralığında olacağı henüz bilinmiyor.

No Response to "5.9 İnçlik HTC One Max Gözüktü"

 

+ GOOGLE