Nokia Lumia 1020′den Son Bilgiler

Nokia’nın etkinliğine sayılı günler kala, bu etkinlikte tanıtılması beklenen Lumia 1020 ile ilgili bir sızıntı haber daha ortaya çıktı. Ayrınılar haberimizde.


Daha önce Nokia Lumia 1020'nin görsellerinin sızdırıldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. EOS ismi ile yayınlanan bu cihaz şimdi de sarı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile karşımıza çıkıyor.
Windows Phone Central tarafından yayınlanan fotoğrafta Lumia 1020'nin sarı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile geleceği görünüyor. Bunun yanında Lumia 1020′nin teknik özellikleri ile ilgili bazı bilgiler de paylaşıldı.
Xenon ve LED flash özelliğini de barındıracak olan cihaz ayrıca 2GB RAM ve 32GB dahili hafızaya sahip olacak. Optik görüntü sabitleyici özelliğinin de cihazla birlikte gelmesi bekleniyor. Cihaz, F2.2 diyafram aralığı ve 41 Megapiksel kamerası ile akıllı telefonlar arasında bir rekabet başlatmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.
Microsoft Store’larda 22 Temmuz’da satışına başlanacak olan cihazın fiyatının her üç renginin de 602 Dolar olacağı da söylentiler arasında bulunuyor. Ülkemize ne zaman geleceği ve fiyatının ne olacağı hakkındaki sorularınıza da ilerleyen günlerde cevap bulacaksınız.
Bu sızıntı haberin doğru olup olmadığını ise perşembe günü yapılacak olan Nokia etkinliğinde öğrenebileceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

No Response to "Nokia Lumia 1020′den Son Bilgiler"

 

+ GOOGLE