LG Optimus G Pro Kutudan Çıkıyor!

LG'nin 5.5 inçlik Full HD ekranlı yeni akıllı telefonlarından Optimus G Pro, test merkezimize geldi. Ürünün kutusunu ilk olarak sizlerle beraber açıyoruz.
LG'nin MWC 2013 Barcelona'da tanıttığı 5.5 inçlik akıllı telefonu Optimus G Pro, ülkemizde de bir süredir satışa sunulmuş durumda. Test etmek için elde ettiğimiz Optimus G Pro'yu, ilk defa sizlerle beraber açıyoruz.
5.5 inç büyüklüğünde Full HD IPS ekranın kullanıldığı  Optimus G Pro, teknik özellikleri ve bu özelliklere göre uygun fiyatıyla göz dolduruyor.
Qualcomm'un Krait 300 çekirdeğine sahip 4 çekirdekli ve 1.7 GHz hızında çalışan Snapdragon 600 işlemcisi, Adreno 320 GPU'su, 2 GB LPDDR2 RAM16 GB dahili hafıza ve microSD desteği, 13 Megapiksel ana kamera gibi gelişmiş özelliklerle donatılan cihaz, yeni çıkacak LG G2'yi saymazsak,LG'nin gözbebeği durumunda.
Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi, 3140 mAh bataryaya sahip bu gelişmiş cihaz, 1599 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Dilerseniz ürünü kutusundan çıkardığımız videoyu sizlerle başbaşa bırakalım. İyi seyirler.



No Response to "LG Optimus G Pro Kutudan Çıkıyor!"

 

+ GOOGLE