iFixit Yeni Nexus 7'yi Parçalarına Ayırdı

Elektronik cihazların tamir edilebilirliğini ölçen iFixit ekibi yeni Nexus 7'yi parçalarına ayırdı. Bakalım yeni Nexus 7'nin tamiri kolay mıymış?


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Google etkinliğinde tanıtılan yeni Nexus 7iFixit ekibinin elinden kurtulamadı. Elektronik cihazların tamir edilebilirliğini ölçen ekip, yeni Nexus 7'yi parçalarına ayırdı. 1.5 Ghz Snapdragon S4 Pro işlemcili ve 2 GB Ram'e sahip olan yeni Nexus 7bakalım iFixit'ten kaç puan almış.
Bir önceki Nexus 7'den daha uzun ve ince olarak karşımıza çıkan yeni Nexus 7, plastik yapıda olduğu için kolayca ikiye ayrılabiliyor. 7 inçlik bir tablet olmasına rağmen içerisindeki; Wifi, işlemci, Ram, kamera ve diğer donanımsal parçalar kolay bir şekilde cihazdan ayırılabiliyor.
iFixit'in raporuna göre Nexus 7'yi parçalarına ayırmaya başladığınızda ilk olarak karşınıza cihazın pili çıkıyor. Pili kolay bir şekilde cihazdan çıkartıldıktan sonra cihazın diğer donanımsal parçalarına ulaşabiliyorsunuz. Bu parçaların rahatça çıkmasından dolayı ve tamirinin kolay olmasından dolayı iFixit ekibi yeni Nexus 7'nin tamir edilebilirlik puanını 10 üzerindenolarak belirliyor.
iFixit ayrıca yeni Nexus 7'nin bir önceki nesil Nexus 7'den daha kolay tamir edildiğinin altını çiziyor. iFixit ekibinin hazırladığı Nexus 7 tamir raporuna buradan ulaşabilirsiniz.

No Response to "iFixit Yeni Nexus 7'yi Parçalarına Ayırdı"

 

+ GOOGLE