Google Play'in Güzel Tasarımlı Uygulamarı

Google, Play Store'da tasarımı ile ön plana çıkan uygulamalar için ayrı bir bölüm oluşturdu. Bakalım bu bölümde Google hangi uygulamalara yer vermiş?


Google Play bugünden itibaren tasarımı güzel olan uygulamaları "Güzel Tasarım" adlı kategorisinde sergileyeceğini Android Developers Blogüzerinden açıklandı. Android tasarım ekibinden Marco Paglia yaptığı açıklamada; yazılımcıların bu kategorideki uygulamalara göz atmasını tavsiye etti.
Bundan sonra yazılımcıların, geliştirecekleri uygulamaların bu kategoriye girebilmesi için uygulamalarına çok iyi bir tasarım yapması gerekecek. Şimdilik bu kategoride; Sonra oku hizmeti veren Pocket uygulaması, Sosyal ağ platformu olan Pinterest, haber platformu olan Flipboard ve RSS hizmeti veren Press uygulaması gibi ünlü uygulamalar yer alıyor.
Tasarımı ile ön plana çıkan uygulamalar kullanıcılara direk olarak gösterileceği için bu uygulamaların indirilme rakamlarında ciddi artış bekliyoruz. Güzel tasarımlı 11 adet uygulamayı buradangörüntüleyebilirsiniz.
Bakalım Google'ın bu hamlesi uygulama geliştiricilerinin güzel tasarımlı uygulamalar geliştirmesini sağlayacak mı?

No Response to "Google Play'in Güzel Tasarımlı Uygulamarı"

 

+ GOOGLE