Mobil Cihazlarda 3D Hızla Yayılacak

3D teknolojisinin mobil cihazlardaki geleceği parlak görünüyor. Yapılan bir araştırmaya göre yakın gelecekte 3D hızlı bir yükseliş yaşayacak.


Mobil cihazlar ve akıllı telefonlar hızlı bir şekilde gelişim gösterirken, yeni teknolojilerin de hızlı bir şekilde entegre edildiğini görüyoruz. 2011 içersinde 3D teknolojisine sahip birçok cihazın duyurusuna tanık olduk. Akıllı telefonlar, taşınabilir oyun konsolları derken tablet bilgisayarların da yakın süreçte bu yönde bir genişleme yapacağı tahmin ediliyor.

In-Stat isimli araştırma şirketinin raporuna göre 3D, ilerleyen süreçte en hızlı gelişim gösteren teknolojilerden biri olacak. 2015'te olgunluk dönemine erişmiş olacağı düşünülen 3D için ortaya konan rakamlar da bir hayli çarpıcı.

Araştırmaya göre 2015 yılına gelindiğinde 3D destekli mobil cihaz sayısı 148 Milyon düzeyine ulaşmış olacak. Ayrıca yine 2015'e kadar taşınabilir oyun konsollarının %30'u 3D teknolojisi ile donatılacak. Tabletler konusunda da görüş belirten araştırma ekibi, 2014 yılı içersinde 3D destekli tablet oranının %18'e ulaşmış olacağını iddia ediyor.

No Response to "Mobil Cihazlarda 3D Hızla Yayılacak"

 

+ GOOGLE