LG Chocolate

Çok Konuşulacak

Mobil iletişimde dünya çapında teknoloji ve tasarım lideri olan LG, oldukça sevilen ve beğenilen Chocolate modelini yeniledi. Yeni Chocolate, daha da zarafet kazanan tasarımı ve teknolojik özellikleri ile yine uzun bir süre en çok konuşulan modellerden biri olayı başaracak.

Alışılmışın dışında HD LCD ekran

“Black Label” serisinin dördüncü telefonu olan LG Chocolate eşine az rastlanan tam 4 inçlik ve 16 milyon renk destekli bir HD LCD ekran sunuyor. 800 x 345 piksel çözünürlük oluşturabilen ekranda sinema standardına uygun 21:9 görüntü oranı destekleniyor ve böylelikle yüksek çözünürlüğün de etkisiyle videolar daha detaylı şekilde izlenebiliyor.

Elbette ekran sayesinde ofis belgeleri, multimedya uygulamaları ve web sayfaları da daha keyifli bir şekilde incelenebiliyor.

Ekran hakkında söylenebilecek bir diğer detay ise sıra dışı “Dual Screen UI” özelliği. Bu özellik sayesinde mesajlar ya da e-postalar okunurken ekran yan çevrildiğinde tıpkı bilgisayar ortamında olduğu gibi ekran ikiye bölünüyor. Bir tarafta gelen ileti hakkında detaylar verilirken diğer tarafta da içerik görüntülenebiliyor.

Yeni LG Chocolate, ekranda çift parmak kullanımını da destekliyor.

Yeni LG Chocolate, kullanıcılarına görüntülü konuşma yapabilmeyi sağlayan ön yüz kamerası da sunuyor. 0.3 MP çözünürlükteki kamera karşı tarafa kaliteli görüntü aktarabilmek adına yeterli oluyor.
LG Chocolate modelinin arka yüzünde yer alan asıl kamera tam 5 MP çözünürlüğe sahip. Optik olarak dünyaca ünlü Schneider-KREUZNACH tercih edilmiş. Schneider-KREUZNACH optik sayesinde çekim sonuçlarının kalite olarak normal bir fotoğraf makinesinden farkı kalmıyor.

Üstün kaliteyi sağlamak adına otomatik netleme özelliğine sahip olan kamerada makro, gece, sıralı gibi birçok çekim modu bulunuyor. Akıllı özellik sayesinde yüz tanımayı da destekliyor, gülücükler yakalanabiliyor ve çekim için gözlerin açık olduğu bir an seçiliyor.

LG Chocolate, video kaydında da DVD kalitesine rahatlıkla erişebildiği için kullanıcılarına rahatlıkla video çekme imkânı da sunuyor.

1 Response to "LG Chocolate"

.
gravatar
fatih35 Says....

Lg chocolate benim görüşüme göre ekranı ince ve uzun bu bir cep telefonu için hiçte kullanışlı olmaz

 

+ GOOGLE